Allegra Show Time – 11 Juni 2017


Schrijf het alvast in je agenda: 11 Juni 2017. Voor het eerst in de geschiedenis van Allegra, presenteren wij:

Allegra Show Time!

Al onze leden en sponsoren kunnen meedoen en alle niveaus zijn welkom. Dit is het moment om een doel voor jezelf te stellen en mee te doen. Het zal niet gaan om wie de beste moves kan, maar om de ervaring. Zie het als een vriendjes-competitie, zonder moeilijk regels of criteria. Er zal wel een jury aanwezig zijn, en ze zullen je wel beoordelen en verbeterpunten meegeven, maar er zal geen podium zijn. Wel zullen er kleine “fun” prijzen worden uitgedeeld, bijvoorbeeld “Leukste outfit” en “grappigste routine”. De precieze prijzen en regels zullen zo snel mogelijk naar de deelnemers gestuurd worden, zodat iedereen zich goed kan voorbereiden.

 

Er zijn in totaal 4 categorieën:

SOLO:

  • Beginners: Leden en sponsoren die niet zelfstandig kunnen trainen. (Routine van maximaal 2,5 minuten)
  • Intermediate: Leden en sponsoren die zelfstandig kunnen trainen, maar zichzelf niet gevorderd genoeg vinden OF die geen lange routine willen/kunnen maken. (Routine van maximaal 2,5 minuten)
  • Gevorderd: Leden en sponsoren die zelfstandig kunnen trainen en een lange routine zullen doen. (Routine tussen 2,5 en 4 minuten)

DUO:

  • In de Duo categorie doe je je routine samen met iemand anders. Alle niveaus zijn toegestaan. (Routine van maximaal 4 minuten)

Je hoeft niet te kiezen; je mag tegelijk meedoen aan de solo en duo categorie. Inschrijven kan tot en met 15 maart. Je moet hiervoor een formulier op de website invullen. De link hiervoor staat onderaan deze post. Afmelden kan alleen door middel van email naar het bestuur.

Er is een minimum aantal acts van 15. Als er op 15 Maart minder dan 15 aanmeldingen zijn gaat het niet door. Mocht je na 15 maart willen uitschrijven, moet je voor een vervanging zorgen. Je mag switchen tussen categorieën, zolang er maar niet minder acts door komen. (als 2x solo –> 1x duo wordt is er 1 act minder. Dit mag niet.) Ook hiervoor moet je met het bestuur mailen.

 

Hou er in je act rekening mee dat overdreven sexy dans niet de bedoeling is. Hoge hakken mogen als de schoenen geschikt zijn voor paaldansen, maar sexy outfits en dans is niet toegestaan. Familie-vriendelijke costuums zijn wel van harte welkom. Sterker nog, als je in een groot geel vogel-pak aan komt hebben we een speciale prijs voor je! Gebruik echter geen body paint, want daar worden de palen verdrietig van.

Het is natuurlijk leuk als je vrienden en familie eindelijk de kans krijgen om te zien wat voorn acrobatiek jij kan uitvoeren op de paal, daarom zijn zij ook van harte welkom. Probeer bij het aanmelden aan te geven hoeveel vrienden en familie je verwacht (dit hoeft niet precies, maar omdat dit de eerste editie is, willen we graag een inschatting van hoe groot het publiek zal zijn.) Er zal een kleine entreeprijs worden gevraagd (2 a 3 euro), deels voor het regelen van al het materiaal en de ruimte en de rest voor onze tweede x-stage). Leden en sponsoren die niet meedoen mogen natuurlijk ook komen om de deelnemers aan te moedigen!

Alle deelnemers zullen een kleine bijdrage moeten leveren voor deelname, om de kosten van de show te dekken. Dit zal tussen de 5 en 10 euro worden, en zal na 15 maart worden vastgesteld, als we zeker weten dat de show door gaat.

 

Aanmelden kan tot en met 15 maart. 

Solo aanmeldingen: http://www.allegrapoledancing.nl/en/allegra-show-time-solo-sign-up/
Duo aanmeldingen: http://www.allegrapoledancing.nl/en/allegra-show-time-duo-sign-up/

We zijn benieuwd naar jullie routine en hopen jullie de 11 juni te zien!

Stuur ons een mailtje als je nog vragen hebt.

Met vrolijke groetjes,

Het Allegra bestuur, de Sport Commissie en de Activiteiten Commissie.