Commissies


Wil je helpen met het regelen, organiseren of bedenken binnen Allegra, dan is een commissie misschien iets voor jou! Als je meer wilt weten over wat een bepaalde commissie in houd, of als je interesse hebt om deel uit te maken van een commissie kun je iemand van het bestuur aanspreken of ons mailen! Dit mag natuurlijk ook als je zelf een idee hebt voor een commissie.

 

Activiteiten Commissie 

Dit is dé commissie waar alle leuke dingen worden bedacht en uitgevoerd! Vind je het leuk om een borrel te regelen? Wil je met de vereniging samen gaan zwemmen? Heb je zin om met zijn allen te barbecueën? Zit jij vol met andere gezellige ideeën en enthousiasme? Dan ben jij perfect voor de activiteiten commissie! Daarnaast organiseert de activiteiten commissie workshops, denk hierbij aan thema-lessen of uitwisselingen met andere sportverenigingen.Je kunt zelf bepalen hoeveel tijd er in deze commissie gaat zitten. Je mag ervoor kiezen om elke week een of meerdere dingen te organiseren, maar ook als je maar een keer per maand iets wilt organiseren is dit geen probleem. Activiteiten commissie is zo druk als je zelf wilt en bestaat altijd uit het verzinnen en uitvoeren van leuke dingen met de vereniging.
Voor het nieuwe verenigingsjaar zijn we nog op zoek naar geïnteresseerden!

Weekend Commissie2015-11-14 11.49.41

De weekend commissie is een commissie speciaal voor onze grootste activiteit van het jaar: het ledenweekend! Dit weekend is een goed moment om alle leden beter te leren kennen. Dit gebeurt onder het genot van films, eten en uiteraard paaldansen! In tegenstelling tot de activiteitencommissie is dit een commissie waarmee je niet het hele jaar bezig bent, maar je zult er wel een tijdje erg intensief mee bezig zijn. De Weekendcommissie heeft de vrijheid om een programma te bedenken en uit te voeren en de verantwoordelijkheid om het ledenweekend wederom tot een groot succes te maken!
Voor het nieuwe verenigingsjaar zijn we nog op zoek naar geïnteresseerden!

Kas Commissie

Wellicht de belangrijkste commissie van allemaal. Deze commissie is essentieel voor het bestaan van de vereniging, maar kost in de praktijk erg weinig tijd. Een keer per jaar moet de financiële balans gecontroleerd worden, hiervoor ben je als kascommissie verantwoordelijk. Als kas commissie heb je dus het meeste inzicht in hoe de financiën van de vereniging zijn. Een lid van de kascommissie zal dus een keer per jaar opgeroepen worden om de te controleren of het jaarverslag klopt en of alle uitgaves verantwoord zijn.
Voor het nieuwe verenigingsjaar zijn we nog op zoek naar geïnteresseerden!