Hammock Lidmaatschap


Hammock lidmaatschap is ons alternatieve lidmaatschap, omdat we maar een beperkt aantal plekken hebben voor ons leden uur. Als het leden uur vol zit, of wanneer je weet dat je zelf niet beschikbaar bent tijdens het ledenuur, kan je alsnog paaldansen met een Hammock lidmaatschap!

Wat kan ik met een Hammock Lidmaatschap?
Bijna alles! Je mag alleen niet naar het leden uur komen. Als Hammock lid kun je echter wel meedoen aan mentor training of zelfstandige training. Daarnaast kun je je inschrijven voor workshops, kun je meedoen in een commissie, meedoen met de sociale activiteiten enzovoort. Bovendien raden we je altijd aan om je ook in te schrijven voor de lessen op dinsdag indien mogelijk.

Hoeveel kost het?
Een Hammock lidmaatschap is voordeliger dan een normaal Allegra lidmaatschap. De kosten staan in de onderstaande tabel

Waarom heet het Hammock lidmaatschap?
Een “wachtrij-lidmaatschap” of “half-lidmaatschap” is het niet; het moest een wat betere betekenis hebben. Een hammock, ofwel een hangmat, kun je in zitten of liggen en impliceert dus niet helemaal actief. Maar interessanter: de Hammock is een paaldans move! De move staat ook wel bekend als de flat liner. De hammock is een gebruikelijke manier om in de Allegra te komen!

Waarom heeft Allegra Hammock leden nodig?
We kampen met te weinig toegewezen uren voor onze vereniging en de enige manier waarop we dit kunnen veranderen is door meer leden te krijgen. We willen onze leden veel bieden, ondanks dat we veel te weinig verenigingsuren hebben om iedereen iets te bieden. Mocht je denken “Ik meld me wel aan bij Allegra als ze meer uren hebben”, overweeg dan toch om alvast lid te worden. Zonder leden, geen verenigingsuren.