Hoe word ik lid?


Leuk dat je interesse hebt om lid bij WSPV Allegra te worden of daarover meer informatie zoekt! Iedereen is welkom bij ons, beginner of gevorderd, zowel mannen als vrouwen. Ook zijn de lesgroepen redelijk gemixt qua niveau, dus er zal altijd wel iemand zijn die ongeveer op hetzelfde niveau zit als jij. Wel zijn twee dingen belangrijk:

  • Dat je student bent aan de Wageningen Universiteit/een van de hogescholen in Wageningen.
  • Dat je sportrechten bij Sport Centrum de Bongerd hebt gekocht.

Als Allegra lid heb je veel voordelen, naast de lessen op de Bongerd kun je deelnemen aan het Allegra ledenuur en heb je de mogelijkheid, bij voldoende ervaring, om zelfstandig te trainen. Maar er zijn nog meer voordelen, kijk hier eens.

WSPV Allegra biedt twee lidmaatschap-lengtes aan:

  • Een lidmaatschap van een jaar, loopt van 1 september t/m 31 augustus
  • Een lidmaatschap van een half jaar, loopt van 1 september tot en met het einde van de hertentamen week voor periode 4 OF van periode 4 tot en met 31 augustus.

WSPV Allegra bied ook een alternatief lidmaatschap aan voor een verlaagd tarief: een Hammock Lidmaatschap. Het enige verschil met een normaal lidmaatschap is dat je géén toegang hebt tot het Allegra leden uur.

Aanmelden

Je kunt lid worden door op deze link te klikken en je in te schrijven via de Google Form. Onze vereniging zit snel vol. Indien er geen plek voor je is, wordt je op de wachtlijst gezet en krijg je zo snel mogelijk bericht als er een plek voor je vrij komt.

Wil je meer informatie, dan kun je ons bereiken per mail (allegra.paaldansen@wur.nl), Facebook of het contactformulier op deze website.