Huidig Bestuur


Sinds 1 september 2018 staat het vierde bestuur van WSPV Allegra officieel voor jullie klaar.

Van links naar rechts: Dewi, Marije, Emma, Lianne, Frederique.

Voorzitter

Hey, ik ben Marije van Santen en dit jaar ben ik jullie nieuwe voorzitter! Ik ben 20 jaar oud en zit op dit moment in mijn derde jaar van de bachelor Ruimtelijke Planning. Ik heb nooit gedanst in mijn leven, maar toen ik aan paaldansen begon was ik direct verslaafd! Naast paaldansen doe ik ook graag aan andere sporten, zoals yoga, zwemmen en fitness. In mijn vrije tijd bak ik ook graag en speel ik bordspelletjes met vrienden. Voel je vrij om vragen te stellen aan me of ideeen te delen voor het verbeteren van de vereniging! Als de voorzitter van het bestuur van Allegra hoop ik te kunnen helpen om het een leuk jaar te maken met veel paaldansen en andere activiteiten!

Vice-voorzitter

Hoi! Ik ben Frederique Polder and ik ben dit jaar jullie vice-voorzitter. Ik ben 21 jaar oud en ik ben net begonnen aan de master Biotechnology hier in Wageningen. Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met paaldansen bij de Bongerd en al snel was ik ook lid van Allegra. Ik vind paaldansen zo leuk omdat het een combinatie is van kracht, flexibiliteit en techniek. En niet vergeten: “No pain, no gain!” Daarnaast houd ik van fitness, rennen en dutjes doen op de bank. Vice-voorzitter is een nieuewe functie van het bestuur van Allegra, dus we kunnen deze functie invullen naar ons perspectief. Ik wil graag een contactpunt zijn voor onze leden en ze te helpen wanneer ze problemen hebben of naar suggesties luisteren. Ik heb er zin in en ik hoop veel te leren dit jaar!

Activiteiten Commisaris

Hoi! Ik ben Dewi Spenrath en ik ben komend jaar de Activiteiten Commisaris. Op dit moment ben begonnen met mijn master Sociology and Development. Ik ben twee jaar geleden lid geworden bij Allegra en sindsdien ben ik er dol op. Naast paaldansen dans ik ook graag, wanneer ik uitga met vrienden of gewoon thuis, dat maakt niet uit. De Activiteiten Commisaris is een nieuwe functie binnen het bestuur van Allegra, dus ik weet nog niet precies wat ik kan verwachten. Maar ik ga mijn best doen en de ervaring gebruiken die ik heb opgedaan toen ik in de Activiteitencommissie van Allegra zat. Dit jaar hoop ik veel leuke activiteiten te organiseren! Je kan me altijd bereiken als je een suggestie hebt voor een activiteit of als je vragen hebt.

Penningmeester

Hoi! Ik ben Lianne Remie dit jaar zal ik de penningmeester van Allegra zijn! Ik ben 21 jaar oud en ik ben net begonnen aan het tweede jaar van de master Nutrition and Health. Ik heb altijd van dansen en andere sporten gehouden, maar ben paaldansen een tijdje terug eigenlijk begonnen meer voor de grap dan met een serieuze intentie. Het bleek dat ik de combinatie van flexibiliteit, kracht en dans ontzettend gaaf vond en daarom ben ik ruim een jaar geleden lid geworden bij Allegra! In mijn vrije tijd chill ik graag met vrienden, probeer ik nieuwe recepten uit, ben ik buiten in de natuur of speel ik Singstar met mijn huisgenoten. Ik heb het altijd leuk gevonden om actief te zijn in commissies van mijn studievereniging en vorig jaar ben ik ook lid geworden van de Kascommissie van Allegra. Het lijkt mij een leuke uitdaging om daarom dit jaar penningmeester te zijn. Ik hoop veel te leren over Allegra, de vereniging financieel gezond te houden en natuurlijk veel gezelligheid en leuke trainingen te hebben met alle leden!

Secretaris

Hallo, mijn naam is Emma Koning en ik ben de nieuwe Secretaris. Ik kom uit Uden, ben 19 jaar oud en ik zit in mijn tweede jaar Plant Sciences. Ik heb mijn hele leven al gedanst, maar dit jaar wilde ik iets anders en ben ik lid geworden bij Allegra. Ik ben verliefd geworden op deze sport! Daarnaast doe ik graag andere sporten op de Bongerd en ben ik dol op koken, dus ik kook veel voor potlucks (die organiseer ik ook graag). Ik hoop door bestuurslid te worden meer te leren over Allegra en haar leden en ik hoop mezelf een beetje uit te dagen. Hopelijk wordt dit een geweldig jaar voor Allegra en kunnen we er uiteindelijk met trots op terugkijken!