Mentor Trainingen


Beginnen met paaldansen kan een flinke uitdaging zijn, maar veel paaldansers denken met plezier terug aan de trots die ze voelde bij het leren van hun eerste tricks. Omdat we het belangrijk vinden dat beginners goed en leuk moeten kunnen leren paaldansen, bieden we vanuit Allegra Paaldansen training door een mentor aan. Beginners hebben ook andere opties, zoals het inschrijven voor de lessen van de Bongerd (echter zijn deze snel vol) of trainen op het allegra-uur (waar alle niveaus trainen).

Mentoren zijn leden van Allegra Paaldansen die een speciale workshop hebben gehad van onze trainer zodat ze veilig en goed les kunnen geven voor basis tricks. De mentor trainingen hebben geen vaste tijden, je spreekt het moment zelf af met een mentor als de zaal vrij is. Dit gebeurt meestal via facebook of whatsapp. Er is geen maximum aan het aantal uur dat je met een mentor mag trainen, je mag doortrainen tot je de moves hebt geleerd die moeten. Het doel is om tot een niveau te komen waarop je veilig en met zelfvertrouwen deel kan nemen aan zelfstandige training. Dit niveau wordt binnen Allegra Level 1 genoemd. Een lijst van deze moves staat in het bestand hieronder.

 Moves sheet Level 1-2

Vanuit het bestuur proberen we elke twee weken een mentor training te organiseren. Hiervoor kun je je inschrijven via een sheet in de leder uur sheet

Mentor Training afgerond, en nu?

Je bepaalt voor een groot deel zelf het tempo van de mentor training, door middel van hoe vaak je traint. Hoe dan ook zul je op een bepaalt moment de basic moves onder de knie hebben. Vanaf dat moment mag je deel nemen aan zelfstandige training. Zolang de zaal vrij is, kun je afspreken met 2 of meer andere leden die zelfstandig mogen trainen. Je zult geen begeleiding meer krijgen door je mentor, maar alle andere leden kun je altijd om advies of hulp vragen.