Voordelen lidmaatschap


Wat dacht je van gezelligheid, samen trainen, tips & tricks uitwisselen en als je wilt daarna een drankje doen?

Als lid van Allegra Paaldansen kun je meetrainen tijdens ons leden uur waarbij je nieuwe tricks kunt leren of de tricks die je al kent kunt perfectioneren. Onze trainster zal je hierbij helpen en we helpen elkaar natuurlijk ook veel.

Heb je zin om die ene leuke trick of een kleine choreo te oefenen waar je in de les nog niet aan toegekomen bent, dan kun je samen met twee of meer andere leden zelfstandig trainen (indien je niveau hoog genoeg is. Zie ‘‘Zelfstandig trainen”). Dit kan op het moment dat de zaal vrij is. Er worden regelmatig oproepjes in onze Facebook en whatsapp groep geplaatst door leden die wel in zijn voor een paaldans-work out. Zelfstandig trainen is mogelijk als je niveau voldoende is en je de handtekening van onze trainster hebt. Twijfel je? Vraag het ons of onze trainster, we helpen je graag!

Als lid kun je natuurlijk ook meedoen aan workshops en andere leuke activiteiten, door het jaar heen organiseert Allegra verschillende activiteiten. Zo eten we soms met elkaar, gaan we naar de film, of hebben we een leuke paaldans-gerelateerde workshop. En vergeet het ledenweekend niet! Deze wordt eind oktober/begin november georganiseerd en is dé manier om andere leden beter te leren kennen.

Leef_2016

WSPV Allegra treed op bij Leef Festival in 2016

Optreden! Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar Allegra treedt met enige regelmaat ook op. Bijvoorbeeld tijdens de AID of andere evenementen in Wageningen. Maak je geen zorgen of je wel goed genoeg bent, ook een paar simpele draaien kunnen er al prachtig uitzien.

WSPV Allegra is een hele jonge vereniging, het voordeel daarvan is dat we alle mogelijkheden hebben om onze eigen koers te bepalen en om tradities te laten ontstaan. We zijn op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor een commissie (kascommissie en activiteitencommissie. Zie ”Commissies” )Hierin kun je je specifiek met iets bezig houden binnen Allegra. Als je interesse hebt in een bestuursfunctie kun je ook contact met ons opnemen. Als je vragen of interesse hebt, laat het weten aan het bestuur!