Vrienden van Allegra


Vrienden van Allegra is de makkelijkste manier om actief betrokken te blijven bij WSPV Allegra zonder lid te zijn. Daarbij hoef je ook niet per se een studenten te zijn of sportrechten te hebben. Met een kleine bijdrage kun jij de vereniging financieel steunen. In ruil daarvoor houd je contact met ons, kun je deelnemen aan leuke activiteiten en ben je betrokken bij de toekomst van de vereniging.

Hoe werkt het?

Door het formulier te tekenen en een jaarlijkse contributie te betalen word jij een Vriend van Allegra. De minimum bijdrage is slechts €15,-.  We sturen je een bevestigingsmailtje nadat we jouw aanmelding en bijdrage hebben ontvangen. Vanaf dat moment ben jij officieel een Vriend van Allegra! Volgens onze huisregels ben je een Donateur, maar het lidmaatschap houdt veel meer in, zoals je hieronder kan lezen.

Neem contact op met de secretaris mochten je (email)gegevens veranderen, anders wordt het moeilijker je te bereiken.

Wat kan ik doen als Vriend van Allegra?

We hebben een jaarlijkse Vrienden van Allegra-BBQ in mei of juni, waaraan je gratis kan deelnemen als je een Vriend bent. Veel van onze leden-activiteiten zijn ook open voor Vrienden. Het hangt af van de activiteit of je hetzelfde betaalt als de leden of ietsjes meer, in verband met extra kosten. Ook ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief, om je up-to-date te houden over onze activiteiten en het laatste nieuws van de vereniging. Als laatste ben je ook van harte welkom bij onze Algemene Leden Vergadering. Hier kun jij jouw stem laten horen in de discussies over de toekomst van WSPV Allegra. Je kan echter niet mee stemmen, zoals ook staat beschreven in de huisregels.

Wat gebeurt er met jouw geld?

€5,- gaat direct naar de jaarlijkse BBQ. Dit zal een groot en gezellig evenement zijn waar leden en Vrienden samen gezellig kunnen genieten van lekker eten. Omdat wij nog een jonge vereniging zijn, kunnen onze behoeftes snel veranderen. De rest van het geld wordt daardoor voor veel verschillende dingen gebruikt. Op dit moment zijn we nog aan het sparen voor onze tweede X-pole, om meer flexibel te zijn met het geven van optredens en meer les te krijgen in het gebruik van spinning poles.

Door deel te nemen aan de Algemene Leden Vergadering, kun je up-to-date blijven over de uitgaven van onze vereniging en eventuele veranderingen in spaardoelen.

Registreer nu als Vriend van Allegra!

Om een Vriend van Allegra te worden, moet je het bestuur een mailtje sturen via allegra.paaldansen@wur.nl.

Voor vragen over Vrienden van Allegra kun je terecht bij het bestuur. Stuur een mailtje of bereik ons via de contact pagina.